Singapore dag 1

God dag eller god natt, ja det är fan inte lätt med dessa tidsdifferanser mellan länder... Dagen börja med att taxin kom å hämta kl 12, kände mig frisk och alert efter veckans sjukdom i örebro. Taxichaufören var en rolig typ som skröt om att han slagit rekord i antal druckna småflaskor på en flygning, 572 hade han petat i sig under 12 timmar. Väl framme vid flygplatsen gick allt fort, ett tu tre så satt jag för första gången i första klass :-) det är verikligen en upplevelese att bli bortskämd så mycket som man blir på thai air :-) kl 6 på kvällen var det dax att sova för då var det helt svart utanför fönstret, min kropp gillade inte det, sov kanske 1 timme på sin höjd :-( sen var det dax för frukost typ kl 2330 svensk tid... Landade efter midnatt nångång eller strax innan soluppgångenn i bangkok. Trodde jag skulle gå vilse på den gigatntiska flygplatsen ;-) hamna i lyxlounge istället men var inte sådär jättehungrig så surfa lite på en dator som stod där :-) kollade på biljetten och trodde att boardingtiden var detsamma som starttiden, det är det ju såklart inte men det var kul att sitta vid en talande rulltrappa som hela tiden vara för att den tog slut, efter en kvart blev jag tokig, tycker synd om dom som jobbar där :-( strax. Strax efter så fick jag gå ombord igen, men denna gång blav vi försenade upp i luften för att några inte hunnit fram i tid. Väl på planet var det då dax för lunch, trodde jag skulle däcka rätt i maten så trött var jag ;-) väl uppe i luften gick tiden fort. 2 timmar är ingenting att flyga länge ;-) iaf inte i stora plan :-) kom fram till singapore och var tvungen att checka in soj imigrant, känns som det bara var ett system för att hålla koll på alla malayiska gästarbetare här ... Hur som helst tog en bulle till hotellet som verkligen ligger mitt i stan lr ja allt ligger ju typ mitt i stan här ;-) jmen det ligger precis vid floden. Självfallet kunde jag inte checka in på hotellet utan var tvungen att sitta och vänta på att rummet blev städat i 1 timme... Det var obeskrivligt skönt att få ta en dusch och sen däcka i sängen fram till kl 19 på kvällen då jag björn och patrick gick ut å tog en bit mat :-) det för oss till nu,somna kl 23 och vakna 1 timme senare helt utvilad har försökt somna om i 3,5 timmar man gav tillslut upp, ska ju ändå upp om 3 timmar så ;-) ha det bra så länge, får editera inlägget senare då jag skriver från min se x10mini pro ;-)

Sunny Beach

Hallo alla glada semesterfirare, ja å ni andra oxå för den delen det finns ju en del som fortfarande inte gått på semester ännu!
Lite sent på veckan men det spelar nog ingen roll :)
Haft problem med internet här på hotellet, funkade första dagen igår, lite lagom kul... telefonräkningen kommer nog oxå att vara sådär lagom kul när man kommer hem ;) Men det kan det vara värt.

Vi kom hit i tisdags kväll/natt, lite lätt kaotiaskt på flygplatsen då det landa en hel del plan samtidigt med turister å flygplatsen var 10% större än bromma! största problemet var att hitta nån reseledare som kunde svenska eller engelska, min bulgariska är inte mkt att hänga i granen tyvärr! när vi väl hittat rätt transfärbuss så tyckte inte busschaufören att det behövdes ropa upp några hotell när han stanna, vilket gjorde att det blev lagom förvirrat när folk skulle av, för det kunde ligga 5 hotell i samma korsning som han stanna. efter 3 stopp så börja busschaffisen att köra runt runt på enkelriktade gator, som om han inte hitta, tog säkert 20minuter att köra till vårat hotell (som såklart låg sist på rutten) hade vi gått av från första hotellet så hade det tagit 5minuter att gå :)
Dagen efter inleddes med frukostbuffén som inte riktigt motsvara förväntningarna, men topp 3 är iaf:

* Frukten (lite lätt omogen men den e iaf fräsch)

* Pizzan (ja det finns såklart pizza i detta pizzaälskande land, jag har nog aldrig sätt så mkt billig pizza nånstans, 2 leva=10kronor kostar det ute på stan för en rejäl pizzaslice som e lika fet som Göran Persson)

* Kaffet (ja det är faktiskt godaste drycken på frukostbordet, vattnet luktar blöt hund och juicen smakar aspartan...)

för att se vad sandra tycker om hissarna: klicka här

Efter frukosten så gick vi ut för att det var mulet, tänkte, det kommer säkert vara sol alla andra dagar(vilket det har varit:)) så då är det lika bra att åka in till Nessebar.
Väl där gick vi runt i gamla stan, tills vi såg att det var på väg ett rejält åskväder, passade på att filma det hela :)
(hoppas länken funkar :)

Dagarna efter har som sagt bara innehållit sol, bad, billig och bra mat för mig, sandra har haft otur och valt saker som varit ok, men inte alls lika goda som mina maträtter :) å denna nästintill eviga happy hour, alla har det, även hotellbaren där en stor importerad öl kostar 15kr :) kan ju jämföras med norge där samma öl kostade 120kr

Ha så kul där hemma! Ciao


RSS 2.0